Topptipset tips måndag 27 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av måndagens Topptips med inslag från Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra. Kvalet mot Bundesliga och ett ångestladdat bottenmöte från det isländska finrummet fullbordar kupongen. Med 250 000 kronor i extrapengar och ett par fina skrälldrag.

Topptipset tips fredag 24 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av fredagens Topptips med två allsvenska kamper och tre från Ettan Norra/Södra. Italien och Tyskland flikar in med vardera playoff-match och vi kan även se fram emot ett spännande toppmöte från irländska Premier Division. Mot.

Topptipset tips torsdag 23 maj 2024

Superettan och Ettan Södra slår sina kloka ihop och bildar den inledande halvan av torsdagens Topptips. Bland annat beger sig Degerfors till Borlänge för att jaga bort sina bortaspöken, något som kan visa sig lättare sagt än gjort. Italienskt ångestkval,.

Topptipset tips tisdag 21 maj 2024

Tisdagens Topptips bjuder på en salig blandning där fotboll från sju olika nationer ska bemästras. Kupongens inhemska bidrag äger rum på Gamla Ullevi där IFK Göteborg är i behov av en moralhöjande seger men formstarka Mjällby blir inte en enkel.

Topptipset tips måndag 20 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av måndagens Topptips med tre bidrag från Allsvenskan och två inslag från Damallsvenskan. Serie A, Eliteserien och Segunda Division fullbordar kupongen med en match vardera. Västerås är i vår mening kupongens främsta skrälldrag men även.

Topptipset tips fredag 17 maj 2024

Fredagens Topptips bjuder på två fina skrälldrag från St. Mary’s Stadium och Stark’s Park. Vi gillar i synnerhet den sistnämnda där Raith Rovers blir alldeles för hårt betrodda i vad som förväntas bli en öppen historia. Spikarna är svårare att.

Topptipset tips torsdag 16 maj 2024

Samtliga av torsdagens fyra allsvenska kamper hittar in på torsdagens Topptips och lejonparten av dessa känns väldigt öppna på förhand. Malmö är undantaget som med rätta målas upp som stora favoriter trots GAIS fina inledning på säsongen. Kvalspelet mot Premier.

Topptipset tips tisdag 14 maj 2024

Strålkastarljuset riktas mot Tottenham Hotspur Stadium där Manchester City behöver vinna för att stå som herre på täppan inför Premier Leagues sista omgång. Det löser Pep Guardiolas manskap mot ett formsvagt Spurs. Kupongen i övrigt bjuder mestadels på spanska och.

Topptipset tips måndag 13 maj 2024

Måndagens Topptips innehåller det mesta. Med en kvarts miljon kronor i extrapengar och några fina skrälldrag så finns goda förutsättningar till en utdelning av den högre klassen. Vi kan även se fram emot flera rafflande tillställningar, inte minst från den.

Topptipset tips fredag 10 maj 2024

Fredagens Topptips bjuder i vanlig ordning på en salig blandning med bidrag från Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike och England. Inter, som redan har säkrat ligatiteln, är en favorit i fara när ett nedflyttningshotat Frosinone ska besökas och Le Havre är.

Topptipset tips torsdag 9 maj 2024

Semifinalerna i Europa League och Europa Conference League står i blickfånget under Kristi himmelsfärd. Trots att Roma har ett berg att bestiga på BayArena känns ändå procenten på De Rossis manskap lockande. Kupongen löper sedan vidare med Copa Libertadores och.

Topptipset tips tisdag 7 maj 2024

PSG och Dortmund ska göra upp om en biljett till Champions League-finalen på Parc des Princes där tyskarna kliver in till returmötet med en 1-0-ledning. På Gamla Ullevi så ska Örgryte och Helsingborg göra upp om viktiga poäng i Superettans.

Topptipset tips måndag 6 maj 2024

Måndagens Topptips bjuder på två riktigt intressanta skrälldrag där Napoli och Lille blir väl hårt betrodda av poolspelarna. Varberg och Derry City är två favoriter vi tror på och vi tycker oss även ha funnit ett intressant spikalternativ på Selhurst.

Topptipset tips fredag 3 maj 2024

I vanlig ordning bjuder fredagens Topptips på en rejäl rundtur i Europa. Sex olika länder ska besökas där ett bottenmöte från Premier League får sägas vara kupongens hetaste fajt. Mycket att se fram emot och vi går mot full pott..

Topptipset tips onsdag 1 maj 2024

Det är en mångfacetterad version av Topptipset som serveras under onsdagen. Damer slår följe med herrar när Europa slår följe med Nord- och Sydamerika. Den stora smällkaramellen haffas i Tyskland med ett maffigt CL-semifinalmöte! Spelstopp 19:59 1. Dortmund - PSG.