Topptipset tips måndag 27 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av måndagens Topptips med inslag från Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra. Kvalet mot Bundesliga och ett ångestladdat bottenmöte från det isländska finrummet fullbordar kupongen. Med 250 000 kronor i extrapengar och ett par fina skrälldrag.

Europatipset tips söndag 26 maj 2024

Söndagen bjuder på flera intressanta bataljer där Leeds och Southampton bland annat ska göra upp om en Premier League-biljett på Wembley. Taca de Portugal-finalen mellan Porto och Sporting blir även den spännande att följa. Spelvärde finns det gott om på.

Powerplay tips lördag 25 maj 2024

VM:s avslutande helg är kommen och det står klart att vi kommer att få se Tre Kronor i en medaljmatch. Frågan är bara vilken valör som står på spel. För motståndet i lördagens semifinal står närmare elva miljoner tjecker och.

Powerplay tips fredag 24 maj 2024

En timme in på lördagen infaller spelstoppet på ett magiskt Powerplay. VM-semifinalerna, som kommer med varsin målduell, är de givna höjdpunkterna. Kan uppstickar-Schweiz betvinga stora stygga Kanada och har Tre Kronor vad som krävs för att stå emot det gigantiska.

Stryktipset tips lördag 25 maj 2024

En herrans massa finaler hittar in på veckans Stryktipskupong där vi bland annat kan se fram emot ett Manchesterderby i FA-cupfinalen och damernas Champions League ska avgöras på San Mames. Två allsvenska kamper ska också bemästras och det är väldigt.

Topptipset tips fredag 24 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av fredagens Topptips med två allsvenska kamper och tre från Ettan Norra/Södra. Italien och Tyskland flikar in med vardera playoff-match och vi kan även se fram emot ett spännande toppmöte från irländska Premier Division. Mot.

Topptipset tips torsdag 23 maj 2024

Superettan och Ettan Södra slår sina kloka ihop och bildar den inledande halvan av torsdagens Topptips. Bland annat beger sig Degerfors till Borlänge för att jaga bort sina bortaspöken, något som kan visa sig lättare sagt än gjort. Italienskt ångestkval,.

Powerplay tips torsdag 23 maj 2024

VM i Tjeckien går in i nästa fas och på torsdagens Powerplay finns samtliga kvartsfinaler på agendan. Det innebär såväl tidigare spelstopp än vanligt som att vi tillåts avnjuta några av mästerskapets mest minnesvärda ögonblick hittills. På kvällskvisten smäller det,.

Powerplay tips onsdag 22 maj 2024

Onsdagsnattens Powerplay inleds väster om Atlanten, där AHL- och NHL-slutspelen rullar vidare. Farmarligan bidrar med tre divisionsfinaler, men den stora höjdaren hämtas från “The Big Apple” och Madison Square Garden. Under torsdagen fyller VM-kvartsfinalerna på och en härlig hockeydag går.

Europatipset tips onsdag 22 maj 2024

Strålkastarljuset riktas onekligen mot Aviva Stadium denna onsdag där Atalanta och Bayer Leverkusen ska göra upp om Europa League-titeln. Resterande bidrag hämtas från Skandinavien där majoriteten av bidragen hämtas från Superettan och OBOS-ligaen men den finländska högstadivisionen flikar även in.

Topptipset tips tisdag 21 maj 2024

Tisdagens Topptips bjuder på en salig blandning där fotboll från sju olika nationer ska bemästras. Kupongens inhemska bidrag äger rum på Gamla Ullevi där IFK Göteborg är i behov av en moralhöjande seger men formstarka Mjällby blir inte en enkel.

Powerplay tips tisdag 21 maj 2024

VM tar över helt och hållet när tisdagens Powerplay står för dörren. Gruppspelet ska tas i mål, vilket innebär att första nedsläpp sker redan vid lunchtid. Sverige rundar av mot Slovakien, samtidigt som Finland spelar mot Schweiz för att inte.

Topptipset tips måndag 20 maj 2024

Inhemsk fotboll täcker upp lejonparten av måndagens Topptips med tre bidrag från Allsvenskan och två inslag från Damallsvenskan. Serie A, Eliteserien och Segunda Division fullbordar kupongen med en match vardera. Västerås är i vår mening kupongens främsta skrälldrag men även.

Stryktipset tips söndag 19 maj 2024

Den sista omgången av Premier League går av stapeln denna söndag och samtliga matcher hittar självfallet in på kupongen. Manchester City och Arsenal ska göra upp om ligatiteln och det finns även ett par Europaplatser att spela om. Serie A,.

Powerplay tips lördag 18 maj 2024

Vi har nått fram till den andra VM-helgen och riktar främst blicken mot Grupp A. Där ställs ett pressat Finland med frågetecken för udden mot ett Kanada som tycks ha tagit sig samman efter Österrike-debaclet. Underhållningen från Tjeckien fullbordas under.