Dagens EM speltips lördag 22 juni 2024

Lite mer dämpad framgång blev det runt rekarna i torsdags. "Bomben" satt däremot som en smäck då spelbolagen hade underskattat Serbiens förmåga att skapa hörnor. 4,5-linan bestegs med mycket god marginal. Lördagens idéer står härnäst på schemat. Vi stirrar rakt.

Dagens EM speltips fredag 21 juni 2024

Efter 3/3 rätt i tisdags så var onsdagen bara något sämre.Två av tre spel letade sig in då liren i Tyskland - Ungern (hörnspel och HT/FT) noterades för gröna bockar. Midsommarafton bjuder på fina fajter där ett pressat Ukraina stångas.

Dagens EM speltips torsdag 20 juni 2024

Det blev storslam i tisdags! Turkiet över 14,5 skott, Portugal att vinna och Mikautadze att göra mål satt samtliga. Skönt såklart efter en något trött start på EM-rekarna. Torsdagen innebär tre matcher från andra omgången då bland annat England, Danmark,.

Dagens EM speltips onsdag 19 juni 2024

Sjätte dagen från EM-festen i Tyskland står för dörren. Efter en riktigt trött rek-måndag där inte mycket gick vägen är det hopp om bättring först under tisdagen med ett gäng spännande fajter men givetvis också denna onsdag då vi hittar.

Dagens EM speltips tisdag 18 juni 2024

Dag 5 är kommen och det innebär enbart två matcher på schemat då grupp F ska dra igång sin verksamhet. 18:00 öppnar vi upp tisdagen med en småkul fajt då Turkiet och Georgien ska gå i klinch. Georgierna har ett.

Dagens EM-rekar måndag 17 juni 2024

Tre dagar har passerat i Tyskland och spelen har varit okej så långt. I fredags pressade vi in både en 3,65-oddsare samt ett lir på 1,91 i odds. I söndags letade sig “Banken” in tämligen bekvämt. Måndagen är här och.

Dagens EM-rekar söndag 16 juni 2024

På den tredje EM-dagen välkomnas Grupp C och D in i värmen. England och Nederländerna finns bland tungviktarna som gör mästerskapsentré. Tre fina fighter finns på menyn och vi har grävt fram ett spel i varje. Söndagens aktion tar sin.

Dagens EM-rekar lördag 15 juni 2024

Dag två i Tysklands EM 2024 och A-gruppens första omgång avslutas med en 15:00-match från Köln. Ytterligare två spännande bataljer finns att kasta ett getöga på och givetvis har vi funnit ett koppel av spel att förgylla dagen med. Lördagen.

EM speltips Tyskland – Skottland 14 juni 2024

Det är dags! Fredagen innebär EM-premiär på mäktiga Allianz Arena i München då Tyskland ska kliva rakt in i hetluften för ett möte med Skottland. Tre spännande spel från matchen i Bayern har vi noterat och samtliga finns att ta.

Våra bästa långtidsspel i Fotbolls EM 2024

Samtliga grupper är nu analyserade och klara. Efter att ha summerat de långtidsspel som vi trampat igenom (totalt 48 stycken inkluderat ett gäng tidiga matchspel) så har vi valt ut tio av dessa nedan för att belysa ytterligare. Ett par.

Speltips Turkiet EM 2024, Grupp F

Förbundskapten: Vincenzo Montella Smeknamn: The Crescent-Stars Världsranking: 40 Tidigare EM-slutspel: 5 Spelar i Grupp F med Georgien, Portugal och Tjeckien Turkiets spelartrupp EM 2024 Calhanoglu, Celik och Demiral är en trio utlandsproffs som kommer få bära en del tunga roller.

Speltips Tjeckien EM 2024, Grupp F

Förbundskapten: Ivan Hasek Smeknamn: Národák (landslaget) Världsranking: 36 Tidigare EM-slutspel: 7 (10 inkluderat Tjeckoslovakien) Spelar i Grupp F med Georgien, Portugal och Turkiet Tjeckiens spelartrupp EM 2024 Hela 15 spelare i Tjeckiens trupp lirar sin klubblagsfotboll i hemlandet till vardags..

Speltips Portugal EM 2024, Grupp F

Förbundskapten: Roberto Martínez Smeknamn: The Team of the Escutcheons Världsranking: 6 Tidigare EM-slutspel: 8 Spelar i Grupp F med Georgien, Tjeckien och Turkiet Portugals spelartrupp EM 2024 Det är ett ruskigt fint lag som Martínez kan slänga ut på gräset.

Speltips Georgien EM 2024, Grupp F

Förbundskapten: Willy Sagnol Smeknamn: Crusaders Världsranking: 75 Tidigare EM-slutspel: 0 Spelar i Grupp F med Portugal, Tjeckien och Turkiet Georgiens spelartrupp EM 2024 Sagnols mannar rankas som EM:s sämsta lag på oddsmarknaden men tittar vi till laget som står till.

Speltips Ukraina EM 2024, Grupp E

Förbundskapten: Serhiy Rebrov Smeknamn: The Blue and Yellow (De blågula) Världsranking: 22 Tidigare EM-slutspel: 3 Spelar i Grupp E med Belgien, Rumänien och Slovakien Ukrainas spelartrupp EM 2024 Det är en småfin trupp som Rebrov har att laborera med. Målvaktssidan.