Stryktipset tips lördag 25 maj 2024

En herrans massa finaler hittar in på veckans Stryktipskupong där vi bland annat kan se fram emot ett Manchesterderby i FA-cupfinalen och damernas Champions League ska avgöras på San Mames. Två allsvenska kamper ska också bemästras och det är väldigt.

Stryktipset tips söndag 19 maj 2024

Den sista omgången av Premier League går av stapeln denna söndag och samtliga matcher hittar självfallet in på kupongen. Manchester City och Arsenal ska göra upp om ligatiteln och det finns även ett par Europaplatser att spela om. Serie A,.

Stryktipset tips lördag 11 maj 2024

Premier League täcker upp lejonparten av veckans Stryktips där sju bidrag hämtas från det engelska finrummet. Serie A, La Liga och Bundesliga förser med vardera bidrag och det gör även Allsvenskan och norska Eliteserien. En svårtippad kupong som denna ska.

Stryktipset tips lördag 4 maj 2024

Månadens första Stryktips innehåller matcher från sju olika länder. Den klaraste favoriten hittas på de brittiska öarna där Manchester City lär göra processen kort med omotiverade vargar. Gott om skrällchanser finns på annat håll och med 13 miljoner i jackpot.

Stryktipset tips lördag 27 april 2024

Det är en oerhört spännande version av Stryktipset som tar ton under lördagen. Idel brittisk elit återfinns på denna kupong som bland annat ståtar med ett derby i London. På drömmarnas teater finns fint slagläge för att öka utdelningen. Mot.

Stryktipset tips lördag 20 april 2024

Viktiga poäng står på spel i både Premier League och The Championship denna lördag. Man City och Arsenal jagar segrar i toppen av PL och lag som Luton och Burnley behöver segrar i jakten på överlevnad. Minst lika spännande är.

Stryktipset tips lördag 13 april 2024

Det är en riktigt fin kupong vi har framför oss på lördagens Stryktips. 13 miljoner i jackpot och storfavoriter som inte alls ska vara säkra på tre pinnar. Vi jagar flera miljonstreck både i Premier League och The Championship denna.

Stryktipset tips lördag 6 april 2024

Engelsk fotboll är tillbaka på allvar denna lördag. 13 tillställningar från öarna utgör Stryktipset där vi bland annat finner fina drag i Brighton samt Liverpool. Bournemouth och Southampton är däremot stabila singlar. Häng med i analysen för att ta del.

Stryktipset tips lördag 30 mars 2024

Påskharen kommer med mastiga 12 miljoner i jackpot på Stryktipset. Kupongen inleder med sju Premier League-matcher och tar sedan en sväng runt Europas största ligor. Vi har som vanligt gjort analysen för att hitta de bästa spikarna och fräckaste skrällarna..

Stryktipset tips lördag 23 mars 2024

Fem träningslandskamper, med flera stornationer i spel, inleder lördagens Stryktips. Efter det ska vi grotta ner oss i de lägre engelska divisionerna där League One och Two går in i sina slutfaser. Mycket står på spel och där gäller det.

Stryktipset tips lördag 16 mars 2024

Premier League och The Championship täcker i sedvanlig ordning upp större delen av kupongen, men en kvartsfinal från FA-cupen och ett toppmöte från League One ska också bemästras. Det är en svårtippad bong med flera intrikata bataljer och många kuponger.

Stryktipset tips lördag 9 mars 2024

Helgens Stryktipskupong är något utöver det vanliga. Den sista rundan av Tips-SM kryddas med hela 16 miljoner i jackpot. Fyra Premier League-matcher följs upp med åtta spännande kamper från The Championship samt ett bidrag från League One. Nu kör vi.

Stryktipset tips lördag 2 mars 2024

Det finns hur många härliga vinklar som helst att bena ut på Stryktipset i helgen. Chelsea ska kliva in i ett ovisst Londonderby, i en annan del av huvudstaden är det läge att hålla tummarna för kupongrensningen. God utdelning vankas.

Stryktipset tips lördag 24 februari 2024

Vi blickar mot en hejdundrande härlig kupong under denna Tips-SM vecka. Guldjagande gängen Arsenal samt Manchester City kliver in i lördagens matcher med stora favorittryck på sina axlar, en av dessa drakar ska vi försöka fälla. 13 rätt lär ge.

Stryktipset tips lördag 17 februari 2024

Så var det dags för den tredje omgången av Tips-SM och det kommer att bli hög omsättning av detta trots utebliven jackpot. Det är traditionsenligt Premier League och The Championship som ska bemästras och det finns en handfull intressanta skrälldrag.