Powerplay tips lördag 25 maj 2024

VM:s avslutande helg är kommen och det står klart att vi kommer att få se Tre Kronor i en medaljmatch. Frågan är bara vilken valör som står på spel. För motståndet i lördagens semifinal står närmare elva miljoner tjecker och.

Powerplay tips fredag 24 maj 2024

En timme in på lördagen infaller spelstoppet på ett magiskt Powerplay. VM-semifinalerna, som kommer med varsin målduell, är de givna höjdpunkterna. Kan uppstickar-Schweiz betvinga stora stygga Kanada och har Tre Kronor vad som krävs för att stå emot det gigantiska.

Powerplay tips torsdag 23 maj 2024

VM i Tjeckien går in i nästa fas och på torsdagens Powerplay finns samtliga kvartsfinaler på agendan. Det innebär såväl tidigare spelstopp än vanligt som att vi tillåts avnjuta några av mästerskapets mest minnesvärda ögonblick hittills. På kvällskvisten smäller det,.

Powerplay tips onsdag 22 maj 2024

Onsdagsnattens Powerplay inleds väster om Atlanten, där AHL- och NHL-slutspelen rullar vidare. Farmarligan bidrar med tre divisionsfinaler, men den stora höjdaren hämtas från “The Big Apple” och Madison Square Garden. Under torsdagen fyller VM-kvartsfinalerna på och en härlig hockeydag går.

Powerplay tips tisdag 21 maj 2024

VM tar över helt och hållet när tisdagens Powerplay står för dörren. Gruppspelet ska tas i mål, vilket innebär att första nedsläpp sker redan vid lunchtid. Sverige rundar av mot Slovakien, samtidigt som Finland spelar mot Schweiz för att inte.

Powerplay tips lördag 18 maj 2024

Vi har nått fram till den andra VM-helgen och riktar främst blicken mot Grupp A. Där ställs ett pressat Finland med frågetecken för udden mot ett Kanada som tycks ha tagit sig samman efter Österrike-debaclet. Underhållningen från Tjeckien fullbordas under.

Powerplay tips fredag 17 maj 2024

Ensidiga VM-drabbningar och rafflande slutspelskamper från andra sidan på en kupong som sträcker sig över dubbla dagar. Låter det bekant? Ja, utformningen på fredagens Powerplay är identisk med några av veckans tidigare upplagor. Denna gång har Florida en ny chans.

Powerplay tips torsdag 16 maj 2024

De transatlantiska jättarna kommer från varsitt misslyckande och har siktet inställt på revansch. Kanada och USA är två gigantiska favoriter som står i rampljuset på torsdagens Powerplay, där det är svårt att se någon av dem falla. Håll systemstorleken nere.

Powerplay tips onsdag 15 maj 2024

VM fortsätter att dominera Powerplay-agendan när lill-lördagens upplaga står för dörren. Den sträcker sig över två dagar och innehåller fyra riktigt stora favoriter. Begränsad utdelning är att vänta – håll systemstorleken nere och skruva upp radinsatsen. Bland annat får vi.

Powerplay tips tisdag 14 maj 2024

Boston har kniven mot strupen och behöver vinna i Sunrise för att inte behöva tacka för sig. Även Edmonton skulle må bra av en vinst. NHL-matcherna bryter av den VM-action som annars pryder Powerplay-kupongen. Där duggar de enorma favoriterna tätt..

Powerplay tips lördag 11 maj 2024

Hockey-VM och NHL delar broderligt på lördagens Powerplay. Bland godbitarna från Tjeckien finner vi bland annat rödvitt möte mellan Österrike och Danmark samt en repris på fjolårets semifinal mellan USA och Tyskland. I världens bästa hockeyliga hämtas inslagen från Raleigh.

Powerplay tips fredag 10 maj 2024

Fredagskvällens Powerplay tar avstamp i den efterlängtade VM-premiären. Sverige tar sig an USA i vad som väntas bli en riktig smällkaramell. När underhållningen från Tjeckien är till ända förflyttar vi oss till andra sidan Atlanten, där heta NHL- och AHL-kamper.

Powerplay tips torsdag 9 maj 2024

Torsdagsnattens Powerplay inleds i NHL, men markerar framförallt inledningen för en av årets hockeyhöjdare. VM i Tjeckien tar fart under fredagseftermiddagen. Under kvällen smäller det på allvar, då värdnationen gör upp med Finland i Prag samtidigt som Tre Kronor går.

Powerplay tips onsdag 8 maj 2024

Natten mellan onsdag och torsdag förgylls av ett läskande Powerplay med fullt fokus på vad som pågår på andra sidan Atlanten. Vancouver och Edmonton går på första dejten, medan Florida och Boston är inne på sin andra. Resterande sex strider.

Powerplay tips tisdag 7 maj 2024

Tisdagens Powerplay innehåller fyra konferens semifinaler i Stanley Cup-slutspelet, en målduell med blågult inslag samt trippla landskamper. Kanada är bankernas bank medan vi försöker fälla tunga favoriter som Danmark och USA. På andra sidan Atlanten är det läge att ställa.