Europatipset tips onsdag 29 maj 2024

Norskt ligaspel, svenskt kval mot Svenska Cupen och häftiga matcher från MLS präglar onsdagens Europatips. Innan dess ska vi dock titta till en allsvensk batalj och framför allt en europeisk cupfinal från Aten. Trots mer eller mindre hemmaplan så tror.

Europatipset tips söndag 26 maj 2024

Söndagen bjuder på flera intressanta bataljer där Leeds och Southampton bland annat ska göra upp om en Premier League-biljett på Wembley. Taca de Portugal-finalen mellan Porto och Sporting blir även den spännande att följa. Spelvärde finns det gott om på.

Europatipset tips onsdag 22 maj 2024

Strålkastarljuset riktas onekligen mot Aviva Stadium denna onsdag där Atalanta och Bayer Leverkusen ska göra upp om Europa League-titeln. Resterande bidrag hämtas från Skandinavien där majoriteten av bidragen hämtas från Superettan och OBOS-ligaen men den finländska högstadivisionen flikar även in.

Europatipset tips lördag 18 maj 2024

Bundesliga och Liga Portugal ska avrundas under lördagen och viktiga poäng står på spel för flera av lagen på kupongen. Vi hittar även inslag från Serie A, La Liga och kvalet mot The Championship innan blickarna riktas inhemskt med fotboll.

Europatipset tips onsdag 15 maj 2024

Onsdagens Europatips innehåller det mesta. Premier League, Allsvenskan, La Liga och Ligue 1 ska bland annat bemästras. Atalanta och Juventus gör därtill upp om Coppa Italia-titeln i den italienska huvudstaden och viktiga poäng står på spel i den danska titelstriden..

Europatipset tips söndag 12 maj 2024

Söndagens Europatips bjuder på flera intressanta matcher från bland annat Allsvenskan och danska Superligan. Manchester United mot Arsenal är även en intressant match på pappret men med tanke på förutsättningar så torde “The Gunners” vinna den kampen komfortabelt. Det finns.

Europatipset tips onsdag 8 maj 2024

Veckans första Europatips utspelar sig över två dagar där vi kan se fram emot rafflande semifinaler från Champions League, Europa League och Europa Conference League. Turkiska cupen och kvalet mot The Championship är inne i samma skede. Inhemsk fotboll står.

Europatipset tips söndag 5 maj 2024

Det saknas då inte skrällalternativ på söndagens Europatips där Liverpool, Chelsea, Hammarby och Valencia alla är favoriter som streckas till obefogade höjder av svenska folket. Vi letar istället efter okonventionella spikar på kupongen och chansspikar bland annat krysset på Deutsche.

Europatipset tips torsdag 2 maj 2024

Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta matcher och sträcker sig över två dagar. På torsdagen så kan vi bland annat se fram emot ett Londonderby och fyra rafflande semifinaler i Europaspelet. Spola fram bandet ett dygn och det är.

Europatipset tips söndag 28 april 2024

Söndagens Europtatips ser riktigt intressant ut på förhand och vi har konstruerat två högvolatila system och om våra tankar är på pricken så blir det sagolik utdelning av detta. Att kupongen kryddas på med häftiga 4 miljoner kronor i jackpot.

Europatipset tips onsdag 24 april 2024

Europatipset mitt i veckan är av högre snitt. Bongen tar oss från Merseysidederbyt mellan Everton och Liverpool till Göteborgsditot mellan Blåvitt samt Häcken innan det bär vidare ner mot Italien och Frankrike. Ett par fina drag finns som brukligt längs.

Europatipset tips söndag 21 april 2024

Söndagen bjuder som vanligt på fantastiska fotbollsmatcher och det är onekligen El Clásico som sticker ut på dagens kupong. Toppmötet på Signal Iduna Park är även den högintressant trots att Bayer Leverkusen säkrade ligatiteln förra helgen. Flera potentiella kupongrensare har.

Europatipset tips tisdag 16 april 2024

Tisdagens Europatips rivstartar med 3,5 miljoner i jackpot och två kvartsfinalreturer i Champions League. Förutom en Championshipmatch består kupongen sedan av League One och Two där svenska folket inte har speciellt bra koll på förutsättningarna. Fint spelvärde att hämta alltså..

Europatipset tips söndag 14 april 2024

Arsenal, Liverpool och Bayer Leverkusen är tre storfavoriter som vi tror blir svåra att fälla. Milan, Athletic Bilbao och Djurgården är däremot favoriter som vi anser är i fara och blir inte Utsikten väl lågt streckade borta mot svårplacerade Helsingborg?.

Europatipset tips onsdag 10 april 2024

Champions League öppnar veckans gröna veckobong med en riktig banger då PSG tar emot Barcelona i ett modernt rivalmöte av rang. Atlétis möte med Dortmund följer därpå innan brittisk ligaboll samt två möten från torsdagens Europa Conference League tar oss.