Dagens EM-rekar måndag 17 juni 2024

Tre dagar har passerat i Tyskland och spelen har varit okej så långt. I fredags pressade vi in både en 3,65-oddsare samt ett lir på 1,91 i odds. I söndags letade sig “Banken” in tämligen bekvämt. Måndagen är här och vi har flera fina fajter att sätta tänderna i.

Första paret ut blir Rumänien och Ukraina (grupp E) som drar igång dagens matchande. Därefter ska, från samma grupp, också Belgien – Slovakien drabbas samman innan vi stänger butiken med mötet Österrike – Frankrike (grupp D). Vi skippar spel från 15.00-matchen och tar istället siktet på de övriga två bataljerna. Belgien – Slovakien får således ståta med dubbla lir där både belgisk seger samt ett överspel när det kommer till hörnor får plats. Dagens stora oddsmässiga spel blir ändå ett målskytte-lir från Österrike – Frankrike. Enligt den sannolikhet som råder så ska båda lagen göra mål och “långskottet” blir därför att jobba in Österrikes Baumgartner som målgörare till makalöst fint odds.

”Bomben” – Belgien vs Slovakien
Det har snackats om den sista chansen. Belgiens gyllene generation blir inte yngre och när De Bruyne och company nu kliver in till mästerskapet i Tyskland vilar en liten press på spelarnas axlar. Något annat än avancemang från gruppen finns såklart inte och här ska belgarna med lätthet städa av Slovakien, är det tänkt. Calzonas “falkar” är dock inte ett lättforcerat lag. Vi tror således inte att Lukaku och company kommer få hål på slovakerna tidigt men med ett massivt bollinnehav så kommer chanser att skapas över tid. Rytmen runt matchen innebär också att dagens “Bomb-spel” lämpar sig perfekt. Ett spelförande Belgien med flera skyttar från olika håll och kanter kommer att utmana ett tätt slovakiskt försvar. Detta kommer givetvis mynna ut i en hel del hörnor för belgarna. Under träningsmatcherna mot Luxemburg, Montenegro, England och Irland under 2023 så har Belgien skrapat ihop till 26 stycken totalt. Ett snitt på exakt 6,5 stycken. Nu är det dessutom ett skarpt läge med allt vad detta kommer att innebära. När oddset passerar dubbeldeg är det således inte mycket att tveka på.

Spel: Belgien över 6,5 hörnor @ 2,08

”Banken” – Belgien vs Slovakien
Vi fortsätter på föregående text. Ett massivt belgiskt tryck kommer givetvis i slutändan innebära seger. Vi kan inte se något annat utfall på Deutsche Bank Park i Frankfurt. Slovakerna har absolut chansen att tråckla sig vidare från gruppen men det är knappast mot Belgien som poängen ska tas. Vi får faktiskt backa bandet till november 2022 för att syna en torsk för De Bruyne och gänget. Ett nederlag mot Marocko som i slutändan fick nationen att vinka bye bye till fortsatt VM-spel i Qatar. Liknande minor går inte Domenico Tedesco mannar på nu. Ettan prisas runt 1,50 vilket är tillräckligt bra för tas.

Spel: Hemmaseger @ 1,50

”Långskottet” – Österrike vs Frankrike
Kvällsmatchen letar sig in på Merkur Spiel-Arena i Düsseldorf. En häftig batalj ska sägas då Österrike imponerat genom hela kvalspelet samtidigt som Frankrike är ett herrskap som går för guldet. Enligt spelbolagen är det favorit på att båda lagen ska göra mål (runt 1,75 i odds). Följer vi detta ska vi bara försöka lista ut vem eller vilka som ska dunka dit baljorna för Österrike och givetvis är det omöjligt att blicka bortom Baumgartner! Leipzig-spelaren behövde fem minuter på sig i landskampen mot Schweiz senast innan det stod 1-0 på tavlan med 24-åringen som målskytt. Mot Serbien i mötet dessförinnan hade Red Bull-stjärnan både spelat fram till en påse och målat innan klockan ens stod på 15 minuter! Varför Svenska Spel vill att vi ska få sju gånger stålarna på att “CB” ska näta är en liten gåta. Bara att klippa till med andra ord!

Spel: Christoph Baumgartner gör mål @ 7,00

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100